Sandwiches summer grilling

HELLMANN’S HAALT HET BESTE IN ELK GERECHT NAAR BOVEN

Sandwich with tomato and salad on a table top with a wall of blue tiles behind

BORN IN A DELI

1913

Richard Hellmann kwam in 1913 aan in New York en ontmoette Margaret, de dochter van twee delicatesseneigenaren. Hun liefde voor eten bloeide op en leidde tot Hellmann’s Delicatessen.

Ons Verhaal

VERTROUWD MERK

1913 – 1920

Hellmann's was meer dan alleen een plek om iets te eten – het was de geboorteplaats van een mayonaiserecept dat generaties lang harten (en smaakpapillen) zou veroveren.

Ons Verhaal

HET BLAUWE LINT

1920 – 1925

Margaret perfectioneerde het recept voor mayonaise, dat werd bekroond met het iconische blauwe lint. Deze heerlijke saus zou uitgroeien tot de bestverkopende mayonaise in de VS. Het geheim? Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een heerlijke romige textuur.

Ons Verhaal

EEN WERELD VOL SMAAK

1960s – 1970s

Hellmann's verspreidde zijn liefde over de hele wereld, te beginnen met Europa in de jaren 60. Tegen de jaren 70 veroverde de romige, heerlijke smaak de smaakpapillen in Portugal, Spanje, Brazilië, Argentinië en Colombia.

Ons Verhaal

ERVENIS VAN KWALITEIT

1980s – Heden

In de loop der jaren hebben we verschillende prijzen gewonnen, trouw blijvend aan onze smaakkwaliteit: Amerika's best verkochte mayo in 2019, duurzame verpakkingen in 2020, en kampioenen in het verminderen van voedselverspilling in 2021.